Fantastična moć čišćenja, hidratacije i zaštite !

Šta je Hydrafacial tretman?

Hydrafacial tretman predstavlja najnoviju tehnologiju dubinskog čišćenja kože koja isključuje iritaciju tokom i nakon tretmana!

Phidrofacial uređaj izvodi tri nivoa čišćenja koji doprinose obnavljanju ćelija kože:

  • Fizički piling upotrebom tečnog pritiska
  • Hemijski piling upotrebom rastvora salicilne kiseline
  • Usisavanje mrtvih ćelija kože sa površine lica

Kako deluje :

  1. ČISTI KOŽU : Hydrafacial uklanja nečistoće na površinskim i dubinskim slojevima kože, čisti zapušene pore, uklanja mrtve ćelije sa površine kože, hrani i hidrira kožu.
  2. SMIRUJE OČIŠĆENU KOŽU: Ekstrakt spiruline, bogat esencijalnim hranljivim materijama, pomaže u smirivanju kože i smanjuje crvenilo, dok istovremeno, zbog svojih antioksidativnih svojstava, doprinosi smanjenju znakova starenja.
  3. DUBINSKI HRANI I HIDRIRA KOŽU : Istovremeno ubacuje hidrirajući rastvor peptida, hijaluronske kiseline i moćnih antioksidanata u kožu, čime se ovaj tretman izdvaja od svih drugih danas dostupnih procedura u obnavljanju kože.

Kada se radi i kome je namenjen:

Kako je u pitanju neinvazivna tehnologija Hydrofacial tretman je pogodan za sve tipove kože kao i godine, tretman može da se radi tokom cele godine.

Tretman se preporučuje jednom u mesec-mesec i po dana, u zavisnosti od stanja kože, kako bi kožu održavali čistom i hidriranom.