Uz najsavremeniju microneedling tehniku  pružamo Vam jedinstveni tretman uz pomoć PhiBright Seruma i Phi Aplikacije!

Nakon što prikupimo podatke o tipu i stanju Vaše kože, kao i faktore koji utiču na nju, u jedinstvenu  PhiBright aplikaciju unosimo informacije o koži i dobijamo izuzetno precizan i tačan proračun PhiBright seruma koju koristimo tokom microneedling tretmana kako bismo dobili najbolje moguće rezultate.

Paleta PhiBright seruma nam omogućava personalizovani tretman za svakoga!

PHIBRIGHT TRETMAN IMA VEOMA ŠIROK SPEKTAR INDIKACIJA I KORISTI SE ZA:

  • Uklanjanje bora
  • Zatezanje kože
  • Lifting i podmlađivanje
  • Uklanjanje ožiljaka
  • Uklanjanje ožiljaka od akni i proširenih pora
  • Uklanjanje hiperpigmentacija
  • Poboljšanje hidratacije koze
  • Uklanjanje tamnih kolutova oko ožiju

O TRETMANU

Microneedling predstavlja indukcionu terapiju kolagena. Ova procedura ima za cilj stimulaciju mikrocirkulacije i prirodnih procesa proizvodnje kolagena i aktivacije bioregeneracije kože. Mikro-ubodi se nanose ručno, u regijama gde su bore ili promene na koži najistaknutije a nakon toga PhiNeedle Pen sistemom na širim regijama kože lica i tela. Tokom tretmana, posebno osmišljen i patentiran Phi serum se nanosi na površinu kože, omogućava klizanje modula sa iglicama a potom se i apsorbuje. Nakon tretmana, klijentu se daje posebna vrsta proizvoda za negu kože uz detaljno uputstvo za upotrebu.

 ŠTA SE POSTIŽE?

Rezultati tretmana obuhvataju: duboko hidriranje kože, povećava se tonus kože i ona postaje glatka, stimulacijom produkcije kolagena povećava se čvrstina kože, postojeće bore postaju manje vidljive a koža izgleda mlađe. Sama procedura aktivira prirodnu sposobnost regeneracije kože produkcijom kolagenih vlakana.

Rezultati su vidljivi 24 časa nakon procedure i traju nekoliko meseci.

Nakon procedure, koža je crvena kao usled umerenih opekotina od sunca. Moguć je i osećaj zatezanja i blaga osetljivost na dodir tretirane regije. Ovi efekti u velikoj meri prestaju nekoliko sati nakon tretmana i u roku od 24 časa koža će potpuno zaceliti. Nakon tri dana će nestati i najvidljivije crvenilo.