MICROBLADING – JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

Ono sto se u danasnje vreme svrstava pod „MUST HAVE “ i sto svakoj dami olaksava da sto lepse i svezije izgleda cak i bez trunke sminke, a samim tim i da se bolje oseca definitivno je: MICROBLADING – NAJPRIRODNIJE TRAJNO ISCRTAVANJE OBRVA. Microblading je tehnika iscrtavanja dlacica najprirodnijeg izgleda. Moze se dopunjavati postojeci, korigovati nepravilni ili iscrtati potpuno nov oblik. Razlika izmedju svima poznatog japanskog iscrtavanja obrva i microbladinga je u smeru, gustini, duzini i debljini iscrtanih dlacica.Na taj nacin dobijamo najprirodnije obrve.

Ova tehnika je sada vec uveliko poznata, kako medju zenskom populacijom, tako i medju muskom iz razloga sto je rezultat ove metode toliko prirodan da su poceli da ga koriste i muskarci koji su zbog alopecije ili dejstva hemoterapije ostali bez obrva.

Ono sto nas izdvaja od drugih artista, pored dugogodisnjeg iskustva je i to sto neprestano unapredjujemo znanje iz oblasti trajne sminke i microbladinga, prisustvovanjem na brojnim master class-ovima kako u nasoj zemlji tako i u inostranstvu. Dokaz toga je i sertifikat ROJAL ARTISTA izdat od strane svetske vodece microblading akademije Branka Babica. Ukoliko se odlucite da na svom licu uradite nesto sto je trajno onda se prepustite najboljima I budiste sigurni u kvalitet usluge koja obuhvata: kvalitetne pigmente (free iron oxid, sto znaci da nemaju prisustvo metala I da nema bojazni kako za MRI – Magnetic Resonance Imaging tako I za celokupno zdravlje), visok nivo higijene, jubaznost i posvecenost prilikom iscrtavanja najlepseg oblika koji bas Vama pristaje. Kvalitet, zdravlje I sigurnost uvek pre svega! Vas “Sense Beauty”

Važno

Tretman se završava prvom korekcijom (osim u slučajevima problematične kože) i tada se posmatra kao konačan.
Boja, gustina i debljina posle prvog tretmana nisu konačni. Boja će biti svetlija za 20% , debljina tanja za 10% a gustina se može povećati isključivo na korekciji.
Toleriše se nestanak iscrtanih dlacica posle prvog tretmana do 20%. Na korekciji se vraćaju nestale dlačice i redukuje boja.

Konsultacija

Ova mogućnost je BESPLATNA, svima dostupna ali nije obavezna. Ukoliko ste zainteresovani ali nesigurni i niste doneli konačnu odluku slobodno zakažite termin za konsultaciju kako ne bi ostale bilo kakve nedoumice i da biste se uverili  da će Vas trajna šminka ulepšati.


Odgovori na najčešće postavljena pitanja


 • Koliko traje tretman iscrtavanja obrva?

  Tretman iscrtavanja obrva traje od sat do sat i po (samo aplikovanje boje traje 15 minuta dok se ostatak vremena troši na određivanje oblika i simetrije).

 • Kako se određuje oblik i simetrija obrva?

  Simetrija obrva se izračunava aparatom u stanju mirovanja dok klijent žmuri, bez ikakve mimike. Odstupanja u visini i dužini obrva nema.
  Područje čela prekriveno je mnoštvom mimičnih mišica koji nisu pod uticajem svesti, pa je tako moguće da kad klijent otvori oči obrve izgube simetriju. Kada smo besni obično je jedna obrva podignutija od druge , kada smo tužni one mogu biti podignutih početaka u različitim visinama. Zato se simetrija izvodi dok je lice maksimalno opušteno.

 • Koliko ``traju`` obrve iscrtane japanskom metodom?

  Pigment traje od 3 do 5 godina ali se ne može garantovati da ce npr. obrve biti lepe posle godinu dana kao i prvog dana . Zato se jednom godišnje savetuje osveženje boje. Redovnim godišnjim održavanjem produžavate im vek koliko god Vi želite.

  Postojanost boje i forme zavisi isključivo od Vašeg tipa kože i Vaše nege.

 • Koji je postupak nege nakon samog tretmana iscrtavanja obrva japanskom metodom?

  U odnosu na tip kože razlikuje se dubina zasecanja, razlikuju se pigmenti i razlikuje se posttretmansko održavanje. Dva do tri dana posle tretmana se ne preporučuje kupanje (u moru, reci , bazenu), sunčanje, solarijum,sauna, nanošenje pudera ili šminke preko obrva.. Posttretmanska nega uključuje i određene kreme nakon tretmana (koje dobijate od od nas). Njihova upotreba može da traje od dva do sedam dana , od dva do deset puta dnevno, što zavisi od tipa koze. Čak je moguća i noćna nega kod nekih tipova koza. Nakon tretmana nema otoka , ukoliko se pojavi blago crvenilo ono se povlači za 15 minuta. Proces blagog perutanja je neizostavan i počinje 4-og a završava se 7-og dana.

 • Kako se održava trajna šminka?

  U predelu obrva izbegavati..tretmane lica, abrazivne tretmane, vocne kiseline, mikrodermoabraziju, razne pilinge, laserske tretmane, kreme i pudere(ukoliko ih koristite svakodnevno obavezno ih brišite sa obrva) . Takođe izbegavati direktno izlaganje suncu (koristite pri sunčanju naocare). Osveženje boje se može raditi najviše tri puta godišnje.

 • Da li je bolno iscrtavanje obrva japanskom metodom?

  Iscrtavanje ovom metodom je bezbolno.
  Eventualni nivo bola može da se uporedi sa bolom kod čupanja obrva. Kod nekih tipova kože je dozvoljeno korišćenje lokalnog anestetika, dok je kod nekih zabranjeno.

 • Kako se radi korekcija i koliko ih je potrebno?

  Prva korekcija se radi posle dve do tri nedelje i ona je gratis. Kod problematične kože boja će trajati dosta kraće nego kod normalne kože i osvežavanje boje će biti potrebno češće od jednom godišnje.

 • Kome se ne radi iscrtavanje obrva japanskom metodom?

  -osobe koje imaju problem sa keloidima
  -osobe koje imaju seboreični dermatitis u predelu obrva
  -kože koje su pod upalom.
  U ovim slučajevima potrebno je prvo sanirati postojeći problem pa tek onda se sme raditi iscrtavanje.

 • Koje je godišnje doba najpogodnije za izvođenje tretmana?

  Ne postoji godišnje doba koje nije pogodno za rad tretmana, ali zato postoje dani kada nikako ne treba da radite tretman: ako ste neraspoloženi, iznervirani,u frci sa vremenom ili pod tenzijom. Nije loše da se čak izbegne i menstrualni ciklus u određivanju termina za tretman.

 • Da li treba čupati obrve pre tretmana?

  Vaše dlačice se ne čupaju niti briju. Uklanjaju se samo one koje su van željenog oblika, ostatak ostaje, a crtanje se vrši između njih.

 • Higijena pri izvođenju tretmana?

  Higijena je na najvišem nivou!  Sve što se koristi u radu je za jednokratnu upotrebu. Ne postoji mogućnost alergije na pigmente