• Aparat za razlaganje masnih naslaga i celulita

  Neinvazivno, brzo i efikasno razbijanje  celulita i masnih naslaga kao i zatezanje , oblikovanje i podizanje odredjenih delova tela (zadnjica, grudi, nadlaktice, noge) novim aparatom na trzistu po veoma povoljnim cenama. Tretmani se rade u seriji i rezultat je veoma vidljiv nakon samo 3 tretmana. Po prestanku serije tretmana Izgubljen obim se ne vraća i telo je 90% preoblikovanije.

  Jedini aparat pomoću koga je zagarantovano preoblikovanje tela, razgradnja masnih naslaga i celulita na pre svega zdrav i neinvazivan način.

 • Termolipoliza

  Sa infrared zracima je tretman koji ubrzava metabolizam, mikro cirkulaciju i omogućuje  prirodnu detoksikaciju tj, čišćenje organizma putem znojenja. Ovaj tretman je idealan za osobe kojima otiču noge i koji imaju problem sa cirkulacijom. Jednim tretmanom može se izbaciti I do 2 litre tečnosti I što je najbitnije  pokrenuti cirkulaciju kako ne bi došlo do zadržavanja tečnosti I oticanja.

  Infracrveni talasi svojim delovanjem na ćelije i povećanjem temperature tkiva, direktno deluju na smanjenje obima na tretiranim regijama, a pored toga: poboljšavaju elastičnost kože, ublažavaju bol i smanjuju zapaljenje, sprečavaju nastajanje ćelija raka, smanjuju visok krvni pritisak, poboljšavaju imuni sistem i imaju regenerativnu  funkciju na ceo organizam.

  Tretman je vrlo prijatan I prilagodjen svakoj osobi u zavisnosti od problema koji se tretira

  Nezaobilazan  tretman nakon tretmana razgradnje masnih naslaga i celulita .

 • Tretman za lifting grudi

  Neinvazivan tretman za lifting grudi osigurava regulaciju mišićnog tonusa, poboljšanje tonusa i elastičnosti kože, duboku hidrataciju I zatezanje kože putem koje se podižu grudi te se poboljšava njihova forma.

 • Tretman za nadlaktice

  Aparaturni tretman za smanjenje obima, zatezanje i preoblikovanje nadlaktica brzo, efikasno i bezbolno.

 • Detox tretman

  Aparaturna limfna drenaža celog tela + pakovanje za telo od algi + termolipoliza čisti kožu i telo od toksina, nečistoća i viška tečnosti.